Şahin GÖĞEBAKAN - Okul Müdürü

1983 Malatya doğumluyum. İlk, orta ve lise öğrenimimi Malatya da tamamladım.2001 yılında İnönü üniversitesi Okul Öncesi Öğretmenliği bölümünü kazandım.2006 yılında Elazığ’a okul öncesi öğretmeni olarak göreve başladım. 2012 yılında İnönü Üniversitesi Okul öncesi Öğretmenliği Yüksek lisansını tamamladım. 2018 yılında İnönü Üniversitesi Sağlık Bilimleri Çocuk Gelişimi bölümün de doktora eğitimine başladım. 2013 yılında MEB görevde yükselme sınavıyla Doğanşehir Anaokuluna müdür yardımcısı olarak atandım. 2015 yılında yine görevde yükselme sınavıyla Malatya Battalgazi Anaokuluna müdür oldum. 2020 yılında Malatya Hanımın Çiftliği Anaokuluna müdür olarak atandım ve halen bu görevi yürütmekteyim. Evli bir çocuk babasıyım.