DENEYELİM ÖĞRENELİM  ( E- TWİNNİNG PROJESİ)

DENEYELİM ÖĞRENELİM ( E- TWİNNİNG PROJESİ)

Okulumuz 5 Yaş D  şubesi öğretmeni Hatice ÖZKAYA  ESEP  platformuda    ‘Deneyelim Öğrenelim ‘ adlı E Twinning  projesini hayata geçirmiş bulunmaktadır.

Türkiye- Romanya ortaklığı onaylanan projede amaçlarının;

*Çocuklarda; deneye ve bilime karşı merak uyandırmak,

*Çocukların gözlem yapma becerilerini arttırmak,

*Çocukların yeni bilgileri yaparak-yaşayarak öğrenmelerine fırsat vermek amaçlanarak;

Projede asıl hedeflerinin; Çocukların problem çözme, yaratıcı düşünme ve olaylar arasındaki ilişkiyi görebilmelerini sağlamak olduğunu vurgulayan, Hatice ÖZKAYA  5 Ay sürecek olan projede çeşitli çalışmalarla çocukların amaçlanan hedeflere ulaşabileceklerini söyledi.

Okulumuz 5Yaş D  şubesi öğretmeni Hatice ÖZKAYA  ESEP  platformuda    ‘Deneyelim Öğrenelim ‘ adlı E Twinning  projesini hayata geçirmiş bulunmaktadır.

Türkiye- Romanya ortaklığı onaylanan projede amaçlarının;

*Çocuklarda; deneye ve bilime karşı merak uyandırmak,